Nekünk Texas (EP)

by Leponexx

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      1,000 HUF

     

1.
#pokol 07:13
Ugyanoda jutunk ki mind egyszer, az örök süllyesztőbe. Engem is téged is ugyanúgy, ásnak majd el, a jeges földbe. A jeges földbe! Fáj minden szó, ami hozzám szól. Úgy érzem végem, de nem az én ingem, Amit felveszek. Ne akard, hogy elvesszek. Sehol se találom magam, Lehet eltűntem az álmomban. Értelek, de nem túl pontosan. Kérlek figyelj rám! Látlak majd lenn a pokolban, Minket vár. Értelek, de nem túl pontosan. Kérlek figyelj rám! Látlak majd lenn a pokolban, Minket vár. Ugyanoda jutunk! Az örök süllyesztőbe. Téged is elásnak ugyanúgy, A jeges földbe. Túl gyenge a fény, beborít a sötét. Lépnem kéne, kényszeríts térdre. Izzó talajra, rám dőlő falakra. Lesz még jégvihar, az mindent felkavar. Értelek, de nem túl pontosan. Kérlek figyelj rám! Látlak majd lenn a pokolban, Minket vár. Értelek, de nem túl pontosan. Kérlek figyelj rám! Látlak majd lenn a pokolban, Minket vár. A pokol, minket vár. Ott lent, köszönj rám. A pokol, minket vár. Ott lent, köszönj rám. Itt van vége, csak kérlek még ne! Van még mit látnom, ez éber álom. Magamra nézek, miattad vérzek. Én lettem az áldozat, ki véredben mártogat. Értelek, de nem túl pontosan. Kérlek figyelj rám! Látlak majd lenn a pokolban, Minket vár. Értelek, de nem túl pontosan. Kérlek figyelj rám! Látlak majd lenn a pokolban, Minket vár. Minket vár, Ránk vár! #pokol A pokol
2.
Húsdaráló 03:49
Életre vágyó szerény lelkek. Kiket a gépzaj emésztett fel. Hiába szólt "Én nem bírom". A kapzsiság mindent tipor. Húsdaráló, Tárt karokkal vár, Húsdaráló, A lánc is készen áll, Húsdaráló, Panaszkodni is kár, Húsdaráló, Süket fül vár. Semmire való patkány férgek. Kiket a haszon sorra mérgez. Épp nem mondja: Dolgozz ingyen. Csóró f*szfej miket képzelsz ? Húsdaráló, Tárt karokkal vár, Húsdaráló, A lánc is készen áll, Húsdaráló, Panaszkodni is kár, Húsdaráló, Süket fül vár. Hónapról-hónapra, Éhen éppen nem halsz De ha többet akarsz Megkapod: A nagy lóf*szt ! Halott, rákos, béna, nyomorék Nem több csak apró veszteség, Hulljon csak jöjjön a pénz, Nem baj, ha van egy-két tehetség. Életre vágyó szerény lelkek. Kiket a gépzaj emésztett fel. Hiába szólt: "Én nem bírom" A kapzsiság mindent tipor. Húsdaráló, Tárt karokkal vár, Húsdaráló, A lánc is készen áll, Húsdaráló, Panaszkodni is kár, Húsdaráló, Süket fül vár.
3.
Hallom ahogy mozog ahogyan megdobban a szíved. És azt érzem rajtad lassan eltűnik a hited. Látom itt az embereken a feszültség lesz úrrá. A sátán pezsgő mellett pedig annyit mond hogy hurrá. Minden egyes kő az úton forr a gyűlöletben. Remélem barátom hogy bízol a fegyveredben. Ez a jel most figyelmeztet nem szidás nem áldás. Az igazi gengsztereken öltöny van nem tetoválás. Texas Egy valós illúzió. Brutális agresszió. Itt nem vár rád semmi jó. (Nem vár rád) Tárgyalnék a halállal tudod voltunk mi már jóban. Elmondanám tegyen már rendet a disznóolban. Melyet te földnek hívsz, vagy otthonodnak. Én meg inkább nem nevezem meg maradjunk abban hogy. Pénzért szex ez elképesztő kicsit már ijesztő. Gyilkos rabló betörő ez mind csak szemfényvesztő. Arra jó hogy nyugtasson ez mind csak bulvár értsd meg. De ne zavarjon ha a végén majd a lőpor szagát érzed. (Monológ): Csak ennyi? Tényleg ennyi lenne? Büszke lehet magára az ember. Kőből épített kártyavár. De a végen úgyis csak a pisztolycső. Hát táncolj. Texas Egy valós illúzió. Brutális agresszió. Itt nem vár rád semmi jó. (Nem vár rád)

credits

released April 4, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Leponexx Köröstarcsa, Hungary

A Leponexx egy köröstarcsai székhelyű metál zenekar.

contact / help

Contact Leponexx

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Leponexx, you may also like: